Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2012. Január 05. 07:34, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Zsírfaló farmerrel fogy Beyoncé

Zsírfaló farmerrel fogy Beyoncé

Hiába keringnek a neten olyan pletykák, hogy az énekesnő megszülte kislányát, még mindig várandós. Egyvalamire azonban már nagyon készül, hogy visszanyerje csodás alakját. Ehhez egy különös nadrágot is vásárolt.

A rajongók már nagyon várják Beyoncé és Jay-Z első gyermekét. Karácsony táján olyan híresztelések lepték el az internetet, melyek szerint az énekesnő megszülte Tiana May Carter névre keresztelt kisbabáját. Az, hogy mindez kamu, egyre több forrás bizonyítja. Szilveszterkor ugyanis óriási hassal látták vacsorázni a sztárt egy étteremben. "Teljesen terhesnek tűnt - állította a szemtanú - de csodásan nézett ki. Nagyon magassarkú cipőben billegett, ami lenyűgöző látvány egy óriás hassal közlekedő nőtől. Látszik, hogy minden pillanatban ad magára!"

Tehát a kétségek eloszlottak, Beyoncé még egyben van. Egy valami azonban ugyancsak foglalkoztatja: az alakja, és a narancsbőrös feneke. Testvére, Solange szerint, hogy azonnal visszanyerje karcsúságát, egy különleges nadrágot vásárolt magának. Állítólag a "csodafarmer" 28 nap után majdnem 2 centivel csökkenti a testkörfogatot, és feszesebbé teszi a bőrt. A különleges ruhadarabot koffeinnel, eszcinnel és E-vitaminnal itatták át. A kúra alatt a farmert természetesen ki lehet mosni, ám a tisztítás után újra be kell vonni a speciális hatóanyagok keverékével. Ezt szeretné rögtön a szülés után Beyoncé viselni, hogy eltűnjenek a felesleges kilók, és a ronda gödröcskék a fenekéről.

Címkék: beyoncé

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:57, péntek | Bulvár

A Deltát vezető mesterséges intelligencia a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).