Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Június 01. 14:13, szombat | Belföld
Forrás: mno.hu

Hivatalosan is bemutatkozott a Galaxy S4 mini

Hivatalosan is bemutatkozott a Galaxy S4 mini

Végre hivatalosan is bemutatkozott a Samsung Galaxy S4 mini készüléke, amelyről a hónapok óta pletykáltak már.

Hosszú ideig tartó pletykaáradat után végre hivatalosan is bemutatkozott az oly népszerű Samsung Galaxy S3 mini utódja. A mininek igazából nem nevezhető készülékbe egy 4,3″-es qHD felbontású Super Amoled kijelző került, ezen tekinthetjük meg a 8 megapixeles kamera által készített képeket.

A 4.2.2 Jelly Beannel érkező S4 minibe egy kétmagos, 1,7 GHz-es processzor és 1,5 GB RAM került. A beépített memória 8 GB, de akinek ez kevés, az microSD kártyával bővítheti. Természetesen nem maradhatott ki az LTE sem, mellé Bluteooth 4.0 és N-es wifi került. A mindössze 7,9 mm vékony készülékbe egy 2000 mAh-es akkumulátor került, amivel biztosan tovább bírja, mint a ma piacon lévő modellek nagy része. A telefon elsőként a június 20-i rendezvényen mutatkozik be a nagyközönség számára, és ekkor tudjuk meg, hogy mikor kerül piacra és mennyit fognak kérni érte.

Címkék: Galaxy S4, samsung

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket