Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Október 19. 07:05, csütörtök | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Debrecenben nyert az Alba Fehérvár KC

Debrecenben nyert az Alba Fehérvár KC

Végre megmozdult valami, és összességében magabiztos győzelmet aratott az Alba Fehérvár KC. Deli Rita gárdája Debrecenben nyert két góllal.

A Kisvárda és Vác elleni egygólos hazai vereségek után talán sokan azt gondolták, elátkozták idénre az Alba Fehérvár KC-t. Az azonban a korábbi meccseken is látszott, hogy több van a gárdában, mint amit eddig mutatott. Nos, ez Debrecenben – ott, ahol sosem könnyű győzni – végre kijött a csapatból.

A keretben már ott volt a múlt héten igazolt brazil kapus, Flavia Gabina, Gorsenyina meg ott folytatta, ahol a Vác ellen abbahagyta – akkor tizenhárom találatig jutott, szerdán pedig kilencig. A meccs elején nem igazán tudott ellépni egyik gárda sem a másiktól, de a Fehérvár negyedóra magasságában rákapcsolt, és bő tíz perccel a szünet előtt már öttel is vezetett, a félidőre ebből négy maradt meg (13-17).

A második játékrészben majdnem tizenöt perc kellett a Lokinak mire kettőre tudta csökkenteni a különbséget, de ennél közelebb már került ellenfeléhez a hazai gárda. 1:13-mal a vége előtt négygólos fehérvári előnyt mutatott az eredményjelző, így nem kellett aggódni. Az Alba Fehérvár KC 27-25-re nyert Debrecenben, és ezzel második vendégsikerüknek örülhettek Májerék.

Címkék: alba fkc, kézilabda, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.